A homoktövisről

 

22276019_xl

A homoktövis  olyan értékes bogyós gyümölcs, mely méltán hódít egyre nagyobb teret az iható élelmiszerek és az étrendkiegészítők között. A  Nektária Manufaktúra minden munkatársa elkötelezett rajongója lett ennek a gyümölcsnek, kutatásokra és laboratóriumban mért, visszaigazolt adatokra támaszkodunk, mi nem csupán a szájhagyományok útján terjedő információkra alapozunk.

500ml_homok

Elismert szakértőket vontunk be a közös munkába, mert szerettünk volna komoly szakmai alapot teremteni a termékfejlesztéseinkhez. A hozzáértő és elhivatott hátterünkkel kívánjuk biztosítani, hogy homoktövist tartalmazó termékeink igazolt módon, valódi és beltartalommal kerüljenek vevőinkhez.

Az alapanyagot beszállító termelőink kiváló minőségű bogyót szüretelnek, olyan földterületekről, melyek aranykorona értéke felülmúlja a magyar átlagot is.  A kedvező földrajzi adottságok mellett, biztosítják olyan homoktövis fajták ültetését, melyek kimagasló mutatókkal rendelkeznek vitamin és ásványi anyag- tartalmuk tekintetében.  A gondosan tervezett betakarítás, válogatás és tárolás során ezek az értékek nem sérülnek.

A feldolgozó üzemben olyan kíméletes eljárással kerül feldolgozásra a bogyó, mely biztosítja, hogy megőrizzük a természet és a gondos kezek által létrejött értékeket.

Hidegen préseljük, homogenizáljuk, alacsony hőfokon pasztörizáljuk, zárt gépsoron palackozzuk, hogy az Ön asztalára magas beltartalmi értékkel rendelkező, küllemében is esztétikus, kiemelkedő nívójú termékek kerüljenek.

Közreműködő szakembereink között elsőként tartjuk számon:

Kelemenné Tikos Annamária élelmiszeripari mérnök, termékfejlesztő

Jelenleg elérhető termékeink homoktövissel:

500 ml préselt homoktövis mézzel

250 ml préselt homoktövis mézzel

1000 ml préselt homoktövis mézzel zsákban

3 l Almalé homoktövissel

3l bodzavirág homoktövissel prémium limonádé alap

 

 

5.3.10-1ubuntu3.21